מרק עוף עם קרפלך

מתכון ישראלי/תימני חומרים: 1 חבילה קרפלך מבית חמים וטעים, מבושלים 1-2 בצלים בינוניים 3-4 תפ'א קלופים בינוניים1-2 ראשי סלרי קלופים 2-3 שורש פטרוזיליה4 כרעי עוף כף גדושה חוואייג' מלח פלפל לטעמכם אופן ההכנה: להניח בסיר את העוף, הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הבצלים ותפ'א. להוסיף מים לכדי כיסוי ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה עד ריכוך מלא של הבצל ובישול העוף.מוסיפים את החוואייג' והתבלינים.מכבים את האש.מניחים קרפלך חמימים וטעים בצלחת מרק, יוצקים מעל מרק עוף וירקות.מגישים מעוטר בפטרוזיליה קצוצה.

מתכון ישראלי/תימני

חומרים:
1 חבילה קרפלך מבית חמים וטעים, מבושלים
1-2 בצלים בינוניים
3-4 תפ'א קלופים בינוניים
1-2 ראשי סלרי קלופים
2-3 שורש פטרוזיליה
4 כרעי עוף
כף גדושה חוואייג'
מלח פלפל לטעמכם

אופן ההכנה:
להניח בסיר את העוף, הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הבצלים ותפ'א.
להוסיף מים לכדי כיסוי ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה עד ריכוך מלא של הבצל ובישול העוף.
מוסיפים את החוואייג' והתבלינים.
מכבים את האש.
מניחים קרפלך חמימים וטעים בצלחת מרק, יוצקים מעל מרק עוף וירקות.
מגישים מעוטר בפטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר