מרק עדשים ובטטה

חומרים:1/4 כוס שמן זית1 בצל קצוץ 1 גזר פרוס1 תפוח אדמה חתוך לקוביות1 בטטה חתוכה לקוביות200 גרם עדשים כתומותחופן פטרוזיליה קצוצה2 כפות אבקת מרק עוף1.5-2 ליטר מים לכיסויתבלינים לפי הטעם: פלפל לבן, כורכום, כמון, מלח, סומק1 מיכל שמנת מתוקהאופן ההכנה:שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה בסיר.מטגנים עד להשחמה.מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים.מבשלים כחצי שעה.טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק".מוסיפים 1 מיכל שמנת מתוקה.מחיר מנת המרק בקפה עלמה 29 ₪, כולל מנת לחם וחמאהקפה עלמה, יהודה הימית 19, יפו. טל. 074-7037474

חומרים:
1/4 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
1 גזר פרוס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
200 גרם עדשים כתומות
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אבקת מרק עוף
1.5-2 ליטר מים לכיסוי
תבלינים לפי הטעם: פלפל לבן, כורכום, כמון, מלח, סומק
1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה בסיר.
מטגנים עד להשחמה.
מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים.
מבשלים כחצי שעה.
טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק".
מוסיפים 1 מיכל שמנת מתוקה.

מחיר מנת המרק בקפה עלמה 29 ₪, כולל מנת לחם וחמאה
קפה עלמה, יהודה הימית 19, יפו. טל. 074-7037474

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר