מרק פטריות מוקרם בשמן כמהין

חומרים לארבע מנות:3 חבילות פיטריות שמפיניון4 שיני שום קלופות2 יחידות בצל לבן קלוףחצי ליטר ציר עוף/אבקת מרק עוף100 מ"ל יין לבן יבש2 כדורי מוצרלה.חצי כיכר לחם 5 טיפות שמן כמהין1 יחידה שמנת מתוקהאופן ההכנה:לקצוץ את שיני השום והבצל לקוביות קטנות ולטגן עם שמן זית.מוסיפים את היין הלבן, פיטריות חתוכות גס.מוסיפים את ציר העוף, מלח ופלפל שחור.מביאים לרתיחה.מוסיפים את השמנת עד להסמכה.להכנת קרוטונים: חותכים לחם לקוביות גסות – סה"כ 8 יחידות.מפזרים מעל מעט שמן זית ואופים בתנור ב- 180 מעלות עד לייבוש.הגשה:מחלקים את המרק בכלי הגשה.לפני ההוצאה מוסיפים קרוטונים ומפזרים מעל חצי כדור מוצרלה על כל כלי הגשה.מכניסים את כלי ההגשה לתנור בחום של 180 מעלות ל- 6 דקות.מוציאים מהתנור ומפזרים מעל שמן כמהין.

חומרים לארבע מנות:
3 חבילות פיטריות שמפיניון
4 שיני שום קלופות
2 יחידות בצל לבן קלוף
חצי ליטר ציר עוף/אבקת מרק עוף
100 מ"ל יין לבן יבש
2 כדורי מוצרלה.
חצי כיכר לחם
5 טיפות שמן כמהין
1 יחידה שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
לקצוץ את שיני השום והבצל לקוביות קטנות ולטגן עם שמן זית.
מוסיפים את היין הלבן, פיטריות חתוכות גס.
מוסיפים את ציר העוף, מלח ופלפל שחור.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת עד להסמכה.

להכנת קרוטונים:
חותכים לחם לקוביות גסות – סה"כ 8 יחידות.
מפזרים מעל מעט שמן זית ואופים בתנור ב- 180 מעלות עד לייבוש.

הגשה:
מחלקים את המרק בכלי הגשה.
לפני ההוצאה מוסיפים קרוטונים ומפזרים מעל חצי כדור מוצרלה על כל כלי הגשה.
מכניסים את כלי ההגשה לתנור בחום של 180 מעלות ל- 6 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל שמן כמהין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר