מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט

זמן הכנה: 45 דקותמצרכים:1חציל בינוני – קלוי מקולף וקצוץ2 גביעי יוגורטרה3 בצלים בינוניים – פרוסים2 כפות (שטוחות) אבקת מרק בטעם בצל2  כוס יין לבן1.5 ליטר מים1 כף עלי זעתר טריים, קצוציםרבע כוס שמן זית מלח, פלפל שחור גרוס – על פי טעם אישיאופן ההכנה:לטגן בסיר את הבצל והשום (עם השמן זית) עד שקיפות.להוסיף את אבקת המרק, לערבב היטב במשך כדקה.להוסיף את היין ולערבב היטב.לאחר רתיחה להוסיף את המים והתבלינים ולהרתיח.להוסיף את החציל, היוגורט והזעתר.לערבב היטב ולהגיש.

זמן הכנה: 45 דקות

מצרכים:
1חציל בינוני – קלוי מקולף וקצוץ
2 גביעי יוגורטרה
3 בצלים בינוניים – פרוסים
2 כפות (שטוחות) אבקת מרק בטעם בצל
2  כוס יין לבן
1.5 ליטר מים
1 כף עלי זעתר טריים, קצוצים
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס – על פי טעם אישי

אופן ההכנה:
לטגן בסיר את הבצל והשום (עם השמן זית) עד שקיפות.
להוסיף את אבקת המרק, לערבב היטב במשך כדקה.
להוסיף את היין ולערבב היטב.
לאחר רתיחה להוסיף את המים והתבלינים ולהרתיח.
להוסיף את החציל, היוגורט והזעתר.
לערבב היטב ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר