מרק בורשט קלאסי

חומרים:1 צוואר טלה נקי משומן מבושל שעתיים וחצי עד ריכוך6 ליטר מים5-6 סלקים מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות4 סלקים לא מבושלים קלופים ומגורדים על פומפייה 1 כרישה שטופה וחתוכה לקוביות2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות 3-4 ענפי סלרי שטופים וחתוכים3 גזרים חלופים וחתוכים לקוביות6-7 שיני שום פרוסים½ לימון סחוטאופן ההכנה:מרתיחים 7 ליטר מים.מאדים בשמן זית את הבצל כרישה ושיני השום – עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים חצי מכמות הסלק המגורד, הסלרי והגזר.מאדים עוד כ-5 דקות ומוסיפים 7 ליטר מים.מתבלים את צוואר הטלה במלח ופלפל ומכניסים לתוך הסיר לבישול של שעתיים וחצי או עד לריכוך הבשר.מוסיפים את יתרת הסלק המגורד וממשיכים לבשל. כעבור 12 דקות מוסיפים קוביות סלק מבושל.מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל השחור, ומבשלים 5 דקות נוספות.מגישים עם נתח מהצווארהמעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.03-5330304

חומרים:
1 צוואר טלה נקי משומן מבושל שעתיים וחצי עד ריכוך
6 ליטר מים
5-6 סלקים מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות
4 סלקים לא מבושלים קלופים ומגורדים על פומפייה
1 כרישה שטופה וחתוכה לקוביות
2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
3-4 ענפי סלרי שטופים וחתוכים
3 גזרים חלופים וחתוכים לקוביות
6-7 שיני שום פרוסים
½ לימון סחוט

אופן ההכנה:
מרתיחים 7 ליטר מים.
מאדים בשמן זית את הבצל כרישה ושיני השום – עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים חצי מכמות הסלק המגורד, הסלרי והגזר.
מאדים עוד כ-5 דקות ומוסיפים 7 ליטר מים.
מתבלים את צוואר הטלה במלח ופלפל ומכניסים לתוך הסיר לבישול של שעתיים וחצי או עד לריכוך הבשר.
מוסיפים את יתרת הסלק המגורד וממשיכים לבשל.
כעבור 12 דקות מוסיפים קוביות סלק מבושל.
מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל השחור, ומבשלים 5 דקות נוספות.
מגישים עם נתח מהצוואר

המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.
03-5330304

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר