מרק ירקות כתמתם

חומרים:4 ליטר מרק צח3-2 גזרים קלופים וחתוכים לירקות3 גזרים קלופים שלמים2 בצלים חתוכים לקוביות2 תפוחי אדמה3-2 ענפים של סלרי עלים חתוכים לקוביות300 גרם דלעת חתוכה לקוביותלהוסיף לקראת סוף בישול המרק:2 זוקיני קוביות½ ראש כרובית מופרדים לפרחים¼ זר פטרוזיליה¼ זר שמירמלח ופלפל שחור גרוס (לפי טעם אישיאופן ההכנה:מרתיחים בסיר את המרק הצח ומוסיפים את הירקות.מביאים לרתיחה נוספת ומנמיכים את הלהבה.מבשלים בין 30-25 או עד שהירקות רכים.כשהגזרים השלמים הופכים רכים – מוציאים אותם וטוחנים בבלנדר – עד קבלת מרקם חלק.מחזירים את הגזרים לסיר המרק ומוסיפים את הכרובית, הזוקיני, השמיר והפטרוזיליה.מבשלים במשך 10 דקות נוספות ומשלימים לפי הטעם.המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון. 03-5330304

חומרים:
4 ליטר מרק צח
3-2 גזרים קלופים וחתוכים לירקות
3 גזרים קלופים שלמים
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה
3-2 ענפים של סלרי עלים חתוכים לקוביות
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות

להוסיף לקראת סוף בישול המרק:
2 זוקיני קוביות
½ ראש כרובית מופרדים לפרחים
¼ זר פטרוזיליה
¼ זר שמיר
מלח ופלפל שחור גרוס (לפי טעם אישי

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את המרק הצח ומוסיפים את הירקות.
מביאים לרתיחה נוספת ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים בין 30-25 או עד שהירקות רכים.
כשהגזרים השלמים הופכים רכים – מוציאים אותם וטוחנים בבלנדר – עד קבלת מרקם חלק.
מחזירים את הגזרים לסיר המרק ומוסיפים את הכרובית, הזוקיני, השמיר והפטרוזיליה.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות ומשלימים לפי הטעם.

המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.
03-5330304

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר