חומרים:
4 ליטר מרק צח
3-2 גזרים קלופים וחתוכים לירקות
3 גזרים קלופים שלמים
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה
3-2 ענפים של סלרי עלים חתוכים לקוביות
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
להוסיף לקראת סוף בישול המרק:
2 זוקיני קוביות
½ ראש כרובית מופרדים לפרחים
¼ זר פטרוזיליה
¼ זר שמיר
מלח ופלפל שחור גרוס (לפי טעם אישי
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את המרק הצח ומוסיפים את הירקות.
מביאים לרתיחה נוספת ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים בין 30-25 או עד שהירקות רכים.
כשהגזרים השלמים הופכים רכים – מוציאים אותם וטוחנים בבלנדר – עד קבלת מרקם חלק.
מחזירים את הגזרים לסיר המרק ומוסיפים את הכרובית, הזוקיני, השמיר והפטרוזיליה.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות ומשלימים לפי הטעם.
המעדניה של גולדשטיין, דרך חטיבת אלכסנדרוני 201 קרית אונו / צומת סביון.
03-5330304