סלט פטריות ועגבניות לחות

חומרים:1 חבילה פטריות יער 1 חבילה (150 גרם) פטריות שי-מג'י1 חבילה (100 גרם) פטריות אנוקי1 חבילה (100 גרם) פטריות שי-טאקי ללא הרגל10 עגבניות לחות חתוכות לרצועות דקות1 בצלצל שאלוט חתוך לרצועות דקיקות4 שיני שום פרוסות דק1 כפית תימין טרי קצוץ2 כפות אורגנו טרי קצוץ2 כפות בזיליקום טרי חתוך לרצועות דקות1/3 כוס שמן זית איכותימיץ מ-1/2 ליים/ לימון1 כף חומץ בלסמימלח, פלפל1 כף צנוברים קלויים או 2 כפות אגוזי פקאן קלוייםאופן ההכנה:מפרידים את פטריות היער והשי-מג'י מהשורש שלהן ומשאירים אותן שלמות. מניחים את כל הפטריות למעט פטריות האנוקי בקערת ערבוב יחד עם התימין ומעט מהשמן, המלח והפלפל.מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.אופים למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.מוציאים מהתנור ומחזירים לקערת הערבוב.מוסיפים את כל שאר החומרים ומשרים יחד למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.את פטריות האנוקי רצוי להוסיף סמוך לזמן ההגשה כדי לשמור על מרקמן. לפרטים ומתכונים נוספיםצילום בועז לביא

חומרים:
1 חבילה פטריות יער
1 חבילה (150 גרם) פטריות שי-מג'י
1 חבילה (100 גרם) פטריות אנוקי
1 חבילה (100 גרם) פטריות שי-טאקי ללא הרגל
10 עגבניות לחות חתוכות לרצועות דקות
1 בצלצל שאלוט חתוך לרצועות דקיקות
4 שיני שום פרוסות דק
1 כפית תימין טרי קצוץ
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
2 כפות בזיליקום טרי חתוך לרצועות דקות
1/3 כוס שמן זית איכותי
מיץ מ-1/2 ליים/ לימון
1 כף חומץ בלסמי
מלח, פלפל
1 כף צנוברים קלויים או 2 כפות אגוזי פקאן קלויים

אופן ההכנה:
מפרידים את פטריות היער והשי-מג'י מהשורש שלהן ומשאירים אותן שלמות.
מניחים את כל הפטריות למעט פטריות האנוקי בקערת ערבוב יחד עם התימין ומעט מהשמן, המלח והפלפל.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומחזירים לקערת הערבוב.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומשרים יחד למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.
את פטריות האנוקי רצוי להוסיף סמוך לזמן ההגשה כדי לשמור על מרקמן.

לפרטים ומתכונים נוספים

צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר