כדורי פרנצ'סקה ממולאים בגבינת אמנטל, ברוטב עשבי תיבול קר

חומרים ל- 5 מנות:250 גרם גבינת אמנטל2 כפות מיונז100 גרם מוצרלה15 גבעולי כוסברה10 גבעולי פטרוזיליה3 שיני שום250 גרם פירורי לחם2 ביצים250 גרם קמחחומרים להכנת הרוטב: בזיליקום, פטרוזילה, כוסברה, שוםמלח ופלפל¼ כוס לימוןשמן זיתאופן ההכנה:מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומפעילים עד להתגבשות כל החומרים יחדיו. מוציאים את התערובת ויוצרים ממנה כדורים. בקעריות נפרדות מסדרים קמח, ביצים ופירורי לחם. טובלים את הכדורים לפי הסדר: קמח, ביצה ופירורי לחם. מטגנים עד להזהבה. להכנת הרוטב: טוחנים את כל חומרי הרוטב יחד, למעט השמן והלימון. מוסיפים את הלימון וטוחנים עוד קצת.שופכים לקערה עם השמן ומגישים עם הכדורים. המלצת השף: להגיש חם, כמתאבן לתחילת הארוחה, בליווי יין לבן.

חומרים ל- 5 מנות:
250 גרם גבינת אמנטל
2 כפות מיונז
100 גרם מוצרלה
15 גבעולי כוסברה
10 גבעולי פטרוזיליה
3 שיני שום
250 גרם פירורי לחם
2 ביצים
250 גרם קמח

חומרים להכנת הרוטב:
בזיליקום, פטרוזילה, כוסברה, שום
מלח ופלפל
¼ כוס לימון
שמן זית

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומפעילים עד להתגבשות כל החומרים יחדיו.
מוציאים את התערובת ויוצרים ממנה כדורים.
בקעריות נפרדות מסדרים קמח, ביצים ופירורי לחם.
טובלים את הכדורים לפי הסדר: קמח, ביצה ופירורי לחם.
מטגנים עד להזהבה.

להכנת הרוטב:
טוחנים את כל חומרי הרוטב יחד, למעט השמן והלימון.
מוסיפים את הלימון וטוחנים עוד קצת.
שופכים לקערה עם השמן ומגישים עם הכדורים.

המלצת השף: להגיש חם, כמתאבן לתחילת הארוחה, בליווי יין לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר