חציל בלדי קלוי בגבינת פטה, יוגורט וגרגרי רימון

חומרים ל- 4-6 מנות:1 חציל1/2 כוס יוגורטנענעשמן זית1/2 כפית שום20 גר' גבינה פטהכף גרגרי רימוןמלח פלפלאופן ההכנה:קולים את החציל על הגריל או בתנור. מקלפים ומועכים את החציל הקלוף בעזרת מזלג. מוסיפים ליוגורט כף קצוצה של נענע ושתי כפות שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כפית שום כתוש. מערבבים את התערובת ומוזגים מעל החציל. מניחים גבינת פטה מעל, מטפטפים מעט שמן זית, ומפזרים את גרגרי הרימון.

חומרים ל- 4-6 מנות:
1 חציל
1/2 כוס יוגורט
נענע
שמן זית
1/2 כפית שום
20 גר' גבינה פטה
כף גרגרי רימון
מלח פלפל

אופן ההכנה:
קולים את החציל על הגריל או בתנור.
מקלפים ומועכים את החציל הקלוף בעזרת מזלג.
מוסיפים ליוגורט כף קצוצה של נענע ושתי כפות שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כפית שום כתוש.
מערבבים את התערובת ומוזגים מעל החציל.
מניחים גבינת פטה מעל, מטפטפים מעט שמן זית, ומפזרים את גרגרי הרימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר