קרפצ´ו בקר

חומרים ל- 4 סועדים:400 גרם פילה בקר מיושן חצי קפוא עטוף בנילון 1/4 כוס שמן זית משובח1/4 כוס חומץ בלסמי איכותיכמה גרגרים של מלח גסצלפים לקישוטאופן ההכנה:יש לחתוך את הפילה כמה שיותר דק, ולאחר מכן לשטח בעדינות את הפרוסות בעזרת פטיש של שניצל עד לעובי של דף נייר.לסדר על צלחת מקוררת בעיגול, עד אשר כל פני הצלחת מכוסים בפיסות פילה דק.לטפטף בכמות שווה את השמן ואת החומץ. המתינו כרבע שעה לספיגת הטעמים, פזרו מלח גס וצלפים, והגישו עם קרקרים.לחובבי האלכוהול: מנה זו הולכת נהדר עם וודקה קרה כקרח ששכנה במקפיא לילה מראש, בכוסות שוט.

חומרים ל- 4 סועדים:
400 גרם פילה בקר מיושן חצי קפוא עטוף בנילון
1/4 כוס שמן זית משובח
1/4 כוס חומץ בלסמי איכותי
כמה גרגרים של מלח גס
צלפים לקישוט

אופן ההכנה:
יש לחתוך את הפילה כמה שיותר דק, ולאחר מכן לשטח בעדינות את הפרוסות בעזרת פטיש של שניצל עד לעובי של דף נייר.
לסדר על צלחת מקוררת בעיגול, עד אשר כל פני הצלחת מכוסים בפיסות פילה דק.
לטפטף בכמות שווה את השמן ואת החומץ.
המתינו כרבע שעה לספיגת הטעמים, פזרו מלח גס וצלפים, והגישו עם קרקרים.

לחובבי האלכוהול:
מנה זו הולכת נהדר עם וודקה קרה כקרח ששכנה במקפיא לילה מראש, בכוסות שוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר