חומרים ל- 4 מנות:
פילה דג ים טרי (לוקוס, אינטיאס, פלמידה)
חצי כוס עלי זעתר טריים
זסטים של קליפת תפוז אחד
צ'ילי אדום טרי, פרוס דק
מיץ משני לימונים
חצי כוס שמן זית איכותי
ניצני מלח ים
אופן ההכנה:
פורסים את הדג לרצועות דקות, ומרפדים את הצלחת באופן שווה.
מפזרים מעט מלח ים, ומזלפים את מיץ הלימון על הדג בשכבה דקה.
מפזרים את עלי הזעתר, הזסטים של התפוז והצ'ילי האדום.
בוזקים את שמן הזית מעל בכמות נדיבה.
מגישים עם פרוסות לחם לבן.