אנשובי טרי בשמן זית טפנד זיתים שחורים וריחן

חומרים ל- 4 מנות:500 ג"ר אנשובי טרי50 ג"ר מלח גס1/2 כוס שמן זית משובח50 ג"ר זיתים שחורים מגולענים וטחוניםכף ריחן קצוץ גסאופן ההכנה:מנקים את האנשובי ומסירים את האדרות והראש. ממליחים במלח הגס ומקררים כשעה. שוטפים במים ומקלפים את העור. משרים בשמן זית. משטיחים כל פילה בצלחת לאחר סינון השמן, ומורחים את טפנד הזיתים. מפזרים ריחן קצוץ.

חומרים ל- 4 מנות:
500 ג"ר אנשובי טרי
50 ג"ר מלח גס
1/2 כוס שמן זית משובח
50 ג"ר זיתים שחורים מגולענים וטחונים
כף ריחן קצוץ גס

אופן ההכנה:
מנקים את האנשובי ומסירים את האדרות והראש.
ממליחים במלח הגס ומקררים כשעה.
שוטפים במים ומקלפים את העור.
משרים בשמן זית.
משטיחים כל פילה בצלחת לאחר סינון השמן, ומורחים את טפנד הזיתים.
מפזרים ריחן קצוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר