קרפצ'יו סלמון כבוש בסויה עם שמן לוהט

מתכון ל-4 מנות: חומרים: 200 גרם פילה סלמון טרי ללא העור ונקי מעצמות (מומלץ להשתמש בחלק העבה של הפילה) מרינדה: 1 כוס רוטב סויה קיקומן 1 כוס סירופ סוכר (יחס 1:1 סוכר ומים) 1 אצבע ג'ינג'ר טרי פרוס תחמיץ: 3 כפות רוטב סויה קיקומן 1 כף סירופ סוכר 1 כף חומץ אורז מיצוקן 1 כפית שמן שומשום פלייבור מיץ מחצי לימון להגשה: ג'ינג'ר פרוס לשערות בצל ירוק פרוס לשערות מלח ים גס מלח ופלפל גרוס 1 כף שמן זית שמן שומשום פלייבור אופן ההכנה: משרים את פילה הסלמון במרינדה למשך לילה. מוציאים מהמרינדה, מנגבים היטב ופורסים לפרוסות דקות. ניתן לשטח את פרוסות הדג תחת ניילון נצמד בעזרת פטיש שניצל. מסדרים את הדג על צלחת. מפזרים מעליו את שערות הג'ינג'ר הפרוס והבצל הפרוס. מפזרים מעט מלח ים גס ופלפל גרוס, ומטפטפים כף מהתחמיץ על הדג. לפני ההגשה מחממים על מחבת כף שמן זית עם כמה טיפות של שמן שומשום פלייבור, עד שהשמן מעלה עשן, ויוצקים אותו על הדג.

מתכון ל-4 מנות:
חומרים:
200 גרם פילה סלמון טרי ללא העור ונקי מעצמות (מומלץ להשתמש בחלק העבה של הפילה)

מרינדה:
1 כוס רוטב סויה קיקומן
1 כוס סירופ סוכר (יחס 1:1 סוכר ומים)
1 אצבע ג'ינג'ר טרי פרוס

תחמיץ:
3 כפות רוטב סויה קיקומן
1 כף סירופ סוכר
1 כף חומץ אורז מיצוקן
1 כפית שמן שומשום פלייבור
מיץ מחצי לימון

להגשה:
ג'ינג'ר פרוס לשערות
בצל ירוק פרוס לשערות
מלח ים גס
מלח ופלפל גרוס
1 כף שמן זית
שמן שומשום פלייבור

אופן ההכנה:
משרים את פילה הסלמון במרינדה למשך לילה.
מוציאים מהמרינדה, מנגבים היטב ופורסים לפרוסות דקות. ניתן לשטח את פרוסות הדג תחת ניילון נצמד בעזרת פטיש שניצל.
מסדרים את הדג על צלחת.
מפזרים מעליו את שערות הג'ינג'ר הפרוס והבצל הפרוס.
מפזרים מעט מלח ים גס ופלפל גרוס, ומטפטפים כף מהתחמיץ על הדג.
לפני ההגשה מחממים על מחבת כף שמן זית עם כמה טיפות של שמן שומשום פלייבור, עד שהשמן מעלה עשן, ויוצקים אותו על הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר