פטה סלמון מעושן

חומרים ל- 8 מנות:360 גרם סלמון מעושן 120 גרם חמאה רכה3 כפות מיץ לימון טרי 50 גרם חזרת לבנה טרייה טחונה3 כפיות פלפל לבן 220 גרם מקרוסקה מעושנת150 גרם גבינת שמנת 50 גרם שמיר קצוץאופן ההכנה:לטחון את הסלמון בבלנדר עם להב מתכת, יחד עם 1 כפית מיץ לימון ו- 1 כפית פלפל לבן. להוסיף 70 גרם גבינת שמנת ו- 60 גרם חמאה רכה. להניח את תערובת הסלמון בכלי בצד. בבלנדר עם להב מתכת לטחון את החזרת עם 110 גרם מקרוסקה מעושנת. להוסיף כפית פלפל לבן וכפית מיץ לימון. להוסיף 40 גרם גבינת שמנת ו- 30 גרם חמאה רכה. להניח בצד את תערובת המקרוסקה עם החזרת. לקחת כל תבנית שרוצים בכל צורה ולשמן. להתחיל מתערובת הסלמון – להניח כ- 1/3 מהתערובת. להמשיך עם תערובת החזרת והמקרוסקה, ולהניח מעל תערובת הסלמון. לסיים עם ה- 1/3 הנותר של תערובת הסלמון. לכסות עם ניילון נצמד במקרר כשעתיים.

חומרים ל- 8 מנות:
360 גרם סלמון מעושן
120 גרם חמאה רכה
3 כפות מיץ לימון טרי
50 גרם חזרת לבנה טרייה טחונה
3 כפיות פלפל לבן
220 גרם מקרוסקה מעושנת
150 גרם גבינת שמנת
50 גרם שמיר קצוץ

אופן ההכנה:
לטחון את הסלמון בבלנדר עם להב מתכת, יחד עם 1 כפית מיץ לימון ו- 1 כפית פלפל לבן.
להוסיף 70 גרם גבינת שמנת ו- 60 גרם חמאה רכה.
להניח את תערובת הסלמון בכלי בצד.
בבלנדר עם להב מתכת לטחון את החזרת עם 110 גרם מקרוסקה מעושנת.
להוסיף כפית פלפל לבן וכפית מיץ לימון.
להוסיף 40 גרם גבינת שמנת ו- 30 גרם חמאה רכה.
להניח בצד את תערובת המקרוסקה עם החזרת.
לקחת כל תבנית שרוצים בכל צורה ולשמן.
להתחיל מתערובת הסלמון – להניח כ- 1/3 מהתערובת.
להמשיך עם תערובת החזרת והמקרוסקה, ולהניח מעל תערובת הסלמון.
לסיים עם ה- 1/3 הנותר של תערובת הסלמון.
לכסות עם ניילון נצמד במקרר כשעתיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר