קרפצ'יו וסביצ'ה בורי

חומרים ל-4 מנות:1 דג בורי גדול במשקל 1 ק"ג (לבקש מהמוכר לפלט, להוציא עצמות ולקלף את העור)1/2 כוס מיץ לימון טרי בלבד (אפשרות להחליף בסויה)2 כפות שמן זיתקורט מלח גסקורט פלפל שחור גרוס2 בצלים ירוקים קצוציםקישוט:2 מלפפונים חתוכים לג'וליין (גפרורים דקים) 1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקותכפית שומשום שחור כף שמן 2 כפות לימוןמלח ופלפלאופן ההכנה:לפרוס את הדג לפרוסות דקות מאוד ולסדר בצלחת.מוסיפים את הלימון, השמן והבצל הירוק, מלח ופלפל (לפי טעם).מניחים את הסלט שהוכן מראש במרכז הצלחת מעל הדג, ומגישים. להכנת סביצ'ה:את הדג חותכים לקוביות קטנות.משרים במקרר ל-1/2 שעה עם חצי כוס של מיץ לימון טרי ו-2 כפות שמן זית.מוציאים מהמקרר לקערה.מוסיפים 2 בצלים ירוקים קצוצים.מוזגים כף גדושה של סלט מלפפונים (אפשר גם על סלט עלי בייבי) במרכז הצלחת.מניחים את הסביצ'ה על הסלט, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומגישים.

חומרים ל-4 מנות:
1 דג בורי גדול במשקל 1 ק"ג (לבקש מהמוכר לפלט, להוציא עצמות ולקלף את העור)
1/2 כוס מיץ לימון טרי בלבד (אפשרות להחליף בסויה)
2 כפות שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
2 בצלים ירוקים קצוצים

קישוט:
2 מלפפונים חתוכים לג'וליין (גפרורים דקים)
1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
כפית שומשום שחור
כף שמן
2 כפות לימון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לפרוס את הדג לפרוסות דקות מאוד ולסדר בצלחת.
מוסיפים את הלימון, השמן והבצל הירוק, מלח ופלפל (לפי טעם).
מניחים את הסלט שהוכן מראש במרכז הצלחת מעל הדג, ומגישים.

להכנת סביצ'ה:
את הדג חותכים לקוביות קטנות.
משרים במקרר ל-1/2 שעה עם חצי כוס של מיץ לימון טרי ו-2 כפות שמן זית.
מוציאים מהמקרר לקערה.
מוסיפים 2 בצלים ירוקים קצוצים.
מוזגים כף גדושה של סלט מלפפונים (אפשר גם על סלט עלי בייבי) במרכז הצלחת.
מניחים את הסביצ'ה על הסלט, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר