אגס אפוי וגבינה כחולה

חומרים ל- 4 מנות:6 אגסים יפים גדולים מגולענים וקלופיםמעט שמן זית4 פרוסות של 30 גר' כל אחת – גבינה כחולה איכותית (גורגונזולה, סאנט אגור)פלפל שחור גרוס טרי אופן ההכנה: מסדרים אגס קלוף, מעט שמן זית, ופלפל שחור על רדיד אלומיניום. סוגרים את הרדיד וצולים בתנור בחום של 220 מעלות כ- 30 דקות, ומקררים עטוף 30 דקות נוספות. פותחים וחוצים את האגסים לאורכם. מסדרים 3 חצאי אגסים בצלחת, מחממים קלות במידת הצורך. מסדרים פרוסת גבינה מעל לאגסים, מפלפלים ומזלפים מעט שמן זית.

חומרים ל- 4 מנות:
6 אגסים יפים גדולים מגולענים וקלופים
מעט שמן זית
4 פרוסות של 30 גר' כל אחת – גבינה כחולה איכותית (גורגונזולה, סאנט אגור)
פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
מסדרים אגס קלוף, מעט שמן זית, ופלפל שחור על רדיד אלומיניום.
סוגרים את הרדיד וצולים בתנור בחום של 220 מעלות כ- 30 דקות, ומקררים עטוף 30 דקות נוספות.
פותחים וחוצים את האגסים לאורכם.
מסדרים 3 חצאי אגסים בצלחת, מחממים קלות במידת הצורך.
מסדרים פרוסת גבינה מעל לאגסים, מפלפלים ומזלפים מעט שמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר