חומרים ל- 2 מנות:
גליל גבינת קליפורניה של ברקנית (גבינת צאן עם אגוזים)
חופן זרעי סומסום שחור
חופן זרעי קימל
להכנת הצ'טני:
רבע כוס משמשים יבשים קצוצים
רבע כוס תמרים יבשים קצוצים
חצי כוס יין לבן
שמן זית לבישול
צנוברים לקישוט
אופן ההכנה:
מגלגלים את גליל הגבינה בזרעי סומסום שחור וקימל.
אופים כ-10 דקות בחום נמוך של 150 מעלות כדי שהגבינה תימס מעט.
הכנת הצ'טני:
מבשלים את המשמשים והתמרים במעט שמן זית עם קצת זרעי קימל והיין, עד שנהיית סמיכה כריבה.
הגשה:
מגישים עם הגבינה, מקשטים מעל בצנוברים.