גבינת צאן אפויה בציפוי קימל וסומסום שחור עם צ'אטני פירות יבשים בדבש ושמן זית

חומרים ל- 2 מנות:גליל גבינת קליפורניה של ברקנית (גבינת צאן עם אגוזים)חופן זרעי סומסום שחור חופן זרעי קימללהכנת הצ'טני:רבע כוס משמשים יבשים קצוציםרבע כוס תמרים יבשים קצוציםחצי כוס יין לבןשמן זית לבישולצנוברים לקישוטאופן ההכנה: מגלגלים את גליל הגבינה בזרעי סומסום שחור וקימל. אופים כ-10 דקות בחום נמוך של 150 מעלות כדי שהגבינה תימס מעט. הכנת הצ'טני: מבשלים את המשמשים והתמרים במעט שמן זית עם קצת זרעי קימל והיין, עד שנהיית סמיכה כריבה. הגשה:מגישים עם הגבינה, מקשטים מעל בצנוברים.

חומרים ל- 2 מנות:
גליל גבינת קליפורניה של ברקנית (גבינת צאן עם אגוזים)
חופן זרעי סומסום שחור
חופן זרעי קימל

להכנת הצ'טני:
רבע כוס משמשים יבשים קצוצים
רבע כוס תמרים יבשים קצוצים
חצי כוס יין לבן
שמן זית לבישול
צנוברים לקישוט

אופן ההכנה:
מגלגלים את גליל הגבינה בזרעי סומסום שחור וקימל.
אופים כ-10 דקות בחום נמוך של 150 מעלות כדי שהגבינה תימס מעט.

הכנת הצ'טני:
מבשלים את המשמשים והתמרים במעט שמן זית עם קצת זרעי קימל והיין, עד שנהיית סמיכה כריבה.

הגשה:
מגישים עם הגבינה, מקשטים מעל בצנוברים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר