חומרים ל- 4 מנות:
320 גר' סלמון טרי נקי מעור ועצמות
מלפפון חתוך לקוביות קטנות (ללא הזרעים)
אספרגוס חלוט ופרוס לפרוסות דקיקות
2 צנוניות פרוסות לפרוסות דקיקות
בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות דקות (רק החלק הירוק)
60 גר' אטריות אורז
שמן זית
סויה מאיכות טובה, עדיף קיקומן
ווסאבי
מלח גס
אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מצננים ומורחים במעט שמן זית.
פורסים את הסלמון לפרוסות אלכסוניות דקיקות.
מניחים על צלחת ההגשה ומזליפים שמן זית וסויה על הדג.
בוזקים מעט מלח גס (לא לשכוח שרוטב הסויה מלוח).
מניחים את האטריות על הדג, ומפזרים את הירקות עליהן.
מזליפים שמן זית וסויה, ומגישים עם מעט ווסאבי בצד.