קרפצ'ו סלמון עם אטריות אורז, מלפפונים, ווסאבי וסויה

חומרים ל- 4 מנות:320 גר' סלמון טרי נקי מעור ועצמותמלפפון חתוך לקוביות קטנות (ללא הזרעים)אספרגוס חלוט ופרוס לפרוסות דקיקות2 צנוניות פרוסות לפרוסות דקיקותבצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות דקות (רק החלק הירוק)60 גר' אטריות אורזשמן זיתסויה מאיכות טובה, עדיף קיקומןווסאבימלח גסאופן ההכנה: מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מצננים ומורחים במעט שמן זית. פורסים את הסלמון לפרוסות אלכסוניות דקיקות. מניחים על צלחת ההגשה ומזליפים שמן זית וסויה על הדג. בוזקים מעט מלח גס (לא לשכוח שרוטב הסויה מלוח). מניחים את האטריות על הדג, ומפזרים את הירקות עליהן. מזליפים שמן זית וסויה, ומגישים עם מעט ווסאבי בצד.

חומרים ל- 4 מנות:
320 גר' סלמון טרי נקי מעור ועצמות
מלפפון חתוך לקוביות קטנות (ללא הזרעים)
אספרגוס חלוט ופרוס לפרוסות דקיקות
2 צנוניות פרוסות לפרוסות דקיקות
בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות דקות (רק החלק הירוק)
60 גר' אטריות אורז
שמן זית
סויה מאיכות טובה, עדיף קיקומן
ווסאבי
מלח גס

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מצננים ומורחים במעט שמן זית.
פורסים את הסלמון לפרוסות אלכסוניות דקיקות.
מניחים על צלחת ההגשה ומזליפים שמן זית וסויה על הדג.
בוזקים מעט מלח גס (לא לשכוח שרוטב הסויה מלוח).
מניחים את האטריות על הדג, ומפזרים את הירקות עליהן.
מזליפים שמן זית וסויה, ומגישים עם מעט ווסאבי בצד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר