המצרכים:
½ ק"ג בשר טחון
250 גרם נקיק מורטדלה
½ ספל פירורי לחם
ביצה אחת
6 פלפלים אדומים או צהובים, חתוכים לאורך לרצועות ברוחב של כ-2.5 ס"מ וקלופים (כדי להקל על קילוף הפלפלים, אפשר לשים אותם בשקית ניילון ולהכניס למיקרוגל למשך 2 עד 3 דקות).
מלח ופלפל שחור
קיסמים
שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכינים את מילוי הבשר על ידי ריסוק המורטדלה במעבד מזון והוספתה לבשר הטחון.
מוסיפים את פירורי הלחם ואת הביצה, ממליחים ומפלפלים ומערבבים היטב.
לוקחים מעט בשר ומניחים על רצועת פלפל. מגלגלים את הרצועה ליצירת גליל. מהדקים בעזרת קיסם.
שמים מעט שמן זית בתבנית מתאימה לתנור ומניחים בה את גלילות הפלפלים אחת ליד האחרת.
אופים כ-20 דקות בחום בינוני.
הגשה:
מגישים כך או עם רוטב עגבניות קלאסי.
אפשר לפזר מעל גבינת פרמזן מגוררת.
www.giacommo.net