אסקביצ'ה סלמון ונבטי צנונית

מצרכים:400 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות50 גרם כוסברה טרייה קצוצה דק80 גרם בצל סגול פרוס דק1 כפית פלפל שאטה יבש1 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות80 גרם בצל ירוק חתוך דק¼ כוס מיץ לימון טרי½ כוס נבטי צנונית¼ כוס שמן זית כתית מעולה150 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים.מלח גס לפי הטעםאופן ההכנה:לערבב את כל המצרכים, ולהוסיף את שמן הזית בסוף.מומלץ להגיש על מצע של לחם חם עם שמן שום מתובל.

מצרכים:
400 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות
50 גרם כוסברה טרייה קצוצה דק
80 גרם בצל סגול פרוס דק
1 כפית פלפל שאטה יבש
1 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
80 גרם בצל ירוק חתוך דק
¼ כוס מיץ לימון טרי
½ כוס נבטי צנונית
¼ כוס שמן זית כתית מעולה
150 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים.
מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים, ולהוסיף את שמן הזית בסוף.
מומלץ להגיש על מצע של לחם חם עם שמן שום מתובל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר