מצרכים:
1 חציל גדול ובשרני חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
מצופה בפירורי לחם וביצה ומטוגן בשמן זית
100 גרם ממרח פסטו
50 גרם סלט חצילים במיונז
פלפל קלוי
100 גרם עלי בייבי
4 כפות מיונז
100 גרם סלמון מעושן פרוס
אופן ההכנה:
מניחים בצלחת הגשה פרוסת חציל ומורחים אותה בממרח פסטו.
מורחים שכבה של חציל במיונז.
מעליהם מניחים פרוסת חציל נוספת מרוחה בפסטו.
מפזרים מעל עלי בייבי ופרוסות סלמון מעושן.
מניחים פרוסת חציל נוספת מרוחה בפסטו, ומעטרים בפרוסות פלפל קלוי.
מערבבים את יתר הפסטו עם המיונית ומטפטפים מסביב למנה.