טאפס קיץ

הכנה: 20 דקותהרכיבים הדרושים להכנת טפאנד:250 גרם זיתים מגולענים1 כפית צלפים1 כיפית חרדלמיץ לימון סחוט אחד 100 מ"ל שמן זיתפלפל שחוררכיבים להכנת מיל-פיי מלפפון:2 מלפפוניםשתי קופסאות גדולות של גבינה לבנה טריה (ניתן להחליף בגבינת עזים או מוצרלה לפי טעם אישי)גבעולי עיריתרכיבים להכנת ממרח סלק:4 יחידות סלק מבושל3 קופסאות גדולות של גבינה טרייה (ניתן להחליף בגבינת עזים או מוצרלה לפי טעם אישי)1 פלפל צהובמלח ופלפל שחוראופן ההכנה – טפאנד: הכניסו את כל הרכיבים פרט לשמן זית לקערה הקטנה של מעבד המזון. לערבב כ-30 שניות עד לקבלת ממרח.יש להפעיל הפעולה רציפה למשך 20-10 שניות, ולשפוך את השמן זית באיטיות דרך המשפך עד לספיגתו המלאה.להגיש על גבי פרוסות לחם קלוי או צנימים.ניתן לשמור את הטפאנד במקרר. אופן ההכנה – מיל-פיי מלפפון: הכניסו את העירית והגבינה הלבנה אל תוך הקערה הקטנה של מעבד המזון עד לקבלת ממרח.בקערה הבינונית המצוידת בדיסק חיתוך מסולסל יש לפרוס את המלפפונים.ניתן למרוח את פרוסות המלפפון בגבינה הלבנה ולסדר אותן בשכבות זו על גבי זו, ולסיים בפרוסת מלפפון. את המכלול המשולב ניתן לשדך באמצעות קיסם עץ.אופן ההכנה – ממרח סלק:להכניס את הסלק אל תוך מעבד המזון המצויד בסכין מתכת ולהפעילו. תוך כדי פעולה יש להוסיף דרך המשפך את הגבינה הלבנה באופן הדרגתי עד לקבלת ממרח קרמי הומוגני.יש לחתוך את הפלפל הצהוב למקלונים באמצעות דסקית הפריסה.רגע לפני ההגשה יש לצקת את הממרח הקרמי אל תוך קערת זכוכית, ולקשט באמצעות מקלוני הפלפל.

הכנה: 20 דקות

הרכיבים הדרושים להכנת טפאנד:
250 גרם זיתים מגולענים
1 כפית צלפים
1 כיפית חרדל
מיץ לימון סחוט אחד
100 מ"ל שמן זית
פלפל שחור

רכיבים להכנת מיל-פיי מלפפון:
2 מלפפונים
שתי קופסאות גדולות של גבינה לבנה טריה (ניתן להחליף בגבינת עזים או מוצרלה לפי טעם אישי)
גבעולי עירית

רכיבים להכנת ממרח סלק:
4 יחידות סלק מבושל
3 קופסאות גדולות של גבינה טרייה (ניתן להחליף בגבינת עזים או מוצרלה לפי טעם אישי)
1 פלפל צהוב
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה – טפאנד:
הכניסו את כל הרכיבים פרט לשמן זית לקערה הקטנה של מעבד המזון. לערבב כ-30 שניות עד לקבלת ממרח.
יש להפעיל הפעולה רציפה למשך 20-10 שניות, ולשפוך את השמן זית באיטיות דרך המשפך עד לספיגתו המלאה.
להגיש על גבי פרוסות לחם קלוי או צנימים.
ניתן לשמור את הטפאנד במקרר.

אופן ההכנה – מיל-פיי מלפפון:
הכניסו את העירית והגבינה הלבנה אל תוך הקערה הקטנה של מעבד המזון עד לקבלת ממרח.
בקערה הבינונית המצוידת בדיסק חיתוך מסולסל יש לפרוס את המלפפונים.
ניתן למרוח את פרוסות המלפפון בגבינה הלבנה ולסדר אותן בשכבות זו על גבי זו, ולסיים בפרוסת מלפפון.
את המכלול המשולב ניתן לשדך באמצעות קיסם עץ.

אופן ההכנה – ממרח סלק:
להכניס את הסלק אל תוך מעבד המזון המצויד בסכין מתכת ולהפעילו.
תוך כדי פעולה יש להוסיף דרך המשפך את הגבינה הלבנה באופן הדרגתי עד לקבלת ממרח קרמי הומוגני.
יש לחתוך את הפלפל הצהוב למקלונים באמצעות דסקית הפריסה.
רגע לפני ההגשה יש לצקת את הממרח הקרמי אל תוך קערת זכוכית, ולקשט באמצעות מקלוני הפלפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר