מוס חצילים קלויים בשום ופטרוזיליה

חומרים:2 חצילים גדולים קלויים ללא הקליפה4 כפות מיונזכפית מיץ לימון2 שיני שום כתושותצרור קטן של פטרוזליה קצוץ דקכפית מלח, פלפל שחור1 מיכל שמנת מתוקהג'לטין 18 גרם (מהול בשליש כוס מים חמים)אופן ההכנה:לעבד במעבד מזון את החצילים הקלויים, שיני השום, מיץ לימון, מיונז כחצי דקה.להוסיף שמנת.להוסיף את הג'לטין המהול במים חמים לתערובת, ולערבב יחד עד לתערובת אחידה.להוסיף את הפטרוזליה הקצוצה למסה.להעביר לתבנית אינגליש קייק המצופה בניילון נצמד ל- 24 שעות במקרר.להפוך בזהירות על צלחת זכוכית מלבנית.לעטר את המוס בתחתית עם עלי בייבי צעירים, ומעל המוס ברצועות פלפלים קלויים.

חומרים:
2 חצילים גדולים קלויים ללא הקליפה
4 כפות מיונז
כפית מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
צרור קטן של פטרוזליה קצוץ דק
כפית מלח, פלפל שחור
1 מיכל שמנת מתוקה
ג'לטין 18 גרם (מהול בשליש כוס מים חמים)

אופן ההכנה:
לעבד במעבד מזון את החצילים הקלויים, שיני השום, מיץ לימון, מיונז
כחצי דקה.
להוסיף שמנת.
להוסיף את הג'לטין המהול במים חמים לתערובת, ולערבב יחד עד לתערובת אחידה.
להוסיף את הפטרוזליה הקצוצה למסה.
להעביר לתבנית אינגליש קייק המצופה בניילון נצמד ל- 24 שעות במקרר.
להפוך בזהירות על צלחת זכוכית מלבנית.
לעטר את המוס בתחתית עם עלי בייבי צעירים, ומעל המוס ברצועות פלפלים קלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר