סביצ'ה בורי ובננות מטוגנות

מרכיבים:לסביצ'ה:100 גרם פילה בורי נקי מעצמות ועור, חתוך לקוביותכף בצל ירוק פרוס דקחצי עגבניה חתוכה לקוביות קטנותשן שום קצוצה קטןחצי אבוקדו חתוך לקוביותרבע כפית פלפל צ'ילי מנוקה מזרעים (לא חובה)רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ דקרבע כפית בזיליקום קצוץלבננות המטוגנות:בננה אחת פרוסה לפרוסות אלכסוניות בעובי של חצי ס"מאופן ההכנה:מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה בקערה.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים על צלחת ההגשה.בינתיים מחממים שמן טיגון במחבת. כאשר השמן חם מכניסים את הבננות לטיגון קצר עד הזהבה. מוציאים את הבננות מהשמן ומניחים על נייר סופג.מסדרים את הבננות בשולי הצלחת.מזלפים לימון סחוט ושמן זית על הסביצ'ה לפי הטעם.את הבננות ניתן להחליף בלחם טרי, צנימים, או כל העולה על רוחכם.ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010

מרכיבים:צילום בועז לביא
לסביצ'ה:
100 גרם פילה בורי נקי מעצמות ועור, חתוך לקוביות
כף בצל ירוק פרוס דק
חצי עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
שן שום קצוצה קטן
חצי אבוקדו חתוך לקוביות
רבע כפית פלפל צ'ילי מנוקה מזרעים (לא חובה)
רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
רבע כפית בזיליקום קצוץ

לבננות המטוגנות:
בננה אחת פרוסה לפרוסות אלכסוניות בעובי של חצי ס"מ

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה בקערה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים על צלחת ההגשה.
בינתיים מחממים שמן טיגון במחבת.
כאשר השמן חם מכניסים את הבננות לטיגון קצר עד הזהבה.
מוציאים את הבננות מהשמן ומניחים על נייר סופג.
מסדרים את הבננות בשולי הצלחת.
מזלפים לימון סחוט ושמן זית על הסביצ'ה לפי הטעם.
את הבננות ניתן להחליף בלחם טרי, צנימים, או כל העולה על רוחכם.

ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר