חצילים עם גבינת עיזים, מלפפונים ועגבניות

 חומרים: 2 חצילים בינוניים, פרוסים לפרוסות דקות, לאורך שמן זית 150 גר' גבינת עיזים רכה (מסוג פרומעז) 4 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות קטנות 2 מלפפונים חמוצים במלחאופן ההכנה: מבשלים את פרוסות החצילים במים רותחים עד שהן משנות את צבען. מוציאים, סופגים את המים ושופכים על החצילים שמן זית. קוצצים דק דק את המלפפונים החמוצים והעגבניות.מניחים כף אחת מהתערובת על כל פרוסת חציל.  מניחים מעל כף אחת של גבינת עיזים ומגלגלים את החציל.  מהדקים בקיסמים ומגישים בטמפרטורת החדר.

 חומרים:
2 חצילים בינוניים, פרוסים לפרוסות דקות, לאורך
שמן זית
150 גר' גבינת עיזים רכה (מסוג פרומעז)
4 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות קטנות
2 מלפפונים חמוצים במלח

אופן ההכנה:
מבשלים את פרוסות החצילים במים רותחים עד שהן משנות את צבען. 
מוציאים, סופגים את המים ושופכים על החצילים שמן זית.
קוצצים דק דק את המלפפונים החמוצים והעגבניות.
מניחים כף אחת מהתערובת על כל פרוסת חציל. 
מניחים מעל כף אחת של גבינת עיזים ומגלגלים את החציל. 
מהדקים בקיסמים ומגישים בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר