כיסוני אמפנדס

המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים, ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול. מצרכים:2 כוסות קמח1/4 כוס שמן120 מ"ל מים1 כפית מלח1 כפית ליקר טקילה אגוורואופן ההכנה:לשים את כל החומרים לבצק אחיד ומבריק.מפרידים את הבצק לכדורים בגודל 50 גרם.מרדדים כל כדור לבצק דק.ממלאים במילוי הרצוי (תירס, בשר, עוף, פטריות וכדומה).מניחים את המילוי במרכז הבצק, מקפלים ומהדקים בקצוות.מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 160 מעלות עד להזהבת האמפנדס.את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגווקאמולי.

המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים, ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול.

מצרכים:
2 כוסות קמח
1/4 כוס שמן
120 מ"ל מים
1 כפית מלח
1 כפית ליקר טקילה אגוורו

אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק אחיד ומבריק.
מפרידים את הבצק לכדורים בגודל 50 גרם.
מרדדים כל כדור לבצק דק.
ממלאים במילוי הרצוי (תירס, בשר, עוף, פטריות וכדומה).
מניחים את המילוי במרכז הבצק, מקפלים ומהדקים בקצוות.
מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 160 מעלות עד להזהבת האמפנדס.
את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגווקאמולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר