צ'ילי קון קרנה – מילוי לטורטיות

המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול. מצרכים:200 גרם שעועית שחורה300 גרם בשק בקר קצוץ2 בצלים חתוכים1/4 כוס כוסברה קצוצה1 כפית מלח2 כפות קוארבו בלאקכפית צ'ילי גרוס2 שיני שום קצוצות2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות2 כפות רסק עגבניות משובח1/2 כוס מיםשמן זיתאופן ההכנה:מטגנים במחבת את בבצל עד להזהבה.מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים קלות.מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים.מטגנים על אש בינונית במשך כ- 10 דקות עד לצמצום המילוי.כשהמילוי מוכן, מחממים מעט את הטורטיות במחבת יבשה, מוסיפים את המילוי למרכז הטורטייה, מגלגלים ומגישים.את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגואקמולי.

המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול.

מצרכים:
200 גרם שעועית שחורה
300 גרם בשק בקר קצוץ
2 בצלים חתוכים
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
2 כפות קוארבו בלאק
כפית צ'ילי גרוס
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
2 כפות רסק עגבניות משובח
1/2 כוס מים
שמן זית

אופן ההכנה:
מטגנים במחבת את בבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים קלות.
מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים.
מטגנים על אש בינונית במשך כ- 10 דקות עד לצמצום המילוי.
כשהמילוי מוכן, מחממים מעט את הטורטיות במחבת יבשה, מוסיפים את המילוי למרכז הטורטייה, מגלגלים ומגישים.
את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגואקמולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר