המנה מבוססת על בישול מקסיקני קלאסי עם חידושים עדכניים ובשילוב טקילה קוארבו במהלך הבישול.
מצרכים:
200 גרם שעועית שחורה
300 גרם בשק בקר קצוץ
2 בצלים חתוכים
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
2 כפות קוארבו בלאק
כפית צ'ילי גרוס
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
2 כפות רסק עגבניות משובח
1/2 כוס מים
שמן זית
אופן ההכנה:
מטגנים במחבת את בבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים קלות.
מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים.
מטגנים על אש בינונית במשך כ- 10 דקות עד לצמצום המילוי.
כשהמילוי מוכן, מחממים מעט את הטורטיות במחבת יבשה, מוסיפים את המילוי למרכז הטורטייה, מגלגלים ומגישים.
את המנה מומלץ להגיש עם ירקות טריים, רוטב סלסה וגואקמולי.