סירות חציל במילוי תבשיל עגבניות גריל וטלה

חומרים ל- 8-10 סירות: 4 חצילים בגודל בינוני 500 גרם בשר טלה טחון 8 עגבניות תמר 4 שיני שום קצוץ 2 יח' בצל סגול קצוץ 2 גבעולי סלרי קצוצים צרור כוסברה קצוצה מלח פלפל שחור גרוס כפית כוסברה טחונה חצי כוס שמן זית אופן ההכנה:תחילה קולים את העגבניות על אש גלויה.מסירים את הקליפה, קוצצים, ומניחים במסננת לחצי שעה. מחממים סיר עם רבע כוס שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.וסיפים את הסלרי העגבניות והשום, מערבבים ומביאים לרתיחה.מכניסים פנימה את בשר הטלה.מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וכוסברה טחונה.מבשלים על אש בינונית עד שצבעו של הבשר הופך לאפור .מסירים מהאש.מוסיפים כוסברה קצוצה, מערבבים ומעבירים למסננת למשך כשעה.את החצילים חוצים לשניים.מורחים בשמן זית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות להזהבה קלה.בעזרת כף מסירים את הליבה ומערבבים יחד עם מילוי הבשר.ממלאים את סירות החציל במילוי הבשר.מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.

חומרים ל- 8-10 סירות:
4 חצילים בגודל בינוני
500 גרם בשר טלה טחון
8 עגבניות תמר
4 שיני שום קצוץ
2 יח' בצל סגול קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
צרור כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
כפית כוסברה טחונה
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:
תחילה קולים את העגבניות על אש גלויה.
מסירים את הקליפה, קוצצים, ומניחים במסננת לחצי שעה.
מחממים סיר עם רבע כוס שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
וסיפים את הסלרי העגבניות והשום, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכניסים פנימה את בשר הטלה.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וכוסברה טחונה.
מבשלים על אש בינונית עד שצבעו של הבשר הופך לאפור .
מסירים מהאש.
מוסיפים כוסברה קצוצה, מערבבים ומעבירים למסננת למשך כשעה.
את החצילים חוצים לשניים.
מורחים בשמן זית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות להזהבה קלה.
בעזרת כף מסירים את הליבה ומערבבים יחד עם מילוי הבשר.
ממלאים את סירות החציל במילוי הבשר.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר