סלט כבדי עוף קר או חם

חומרים:½ ק"ג כבד בקר חתוך לקוביותפרוסות פילה מ- 3 תפוזים או קוביות תפוז ללא קליפה100 גרם זיתים מזן מנזלינו ללא הגלעין 100 גרם פיטריות פורטובלו חתוכות לרצועות3 כפות צ'ילי מתוק חריף גרדה מלימון אחד¼ כוס שמן זית¼ כוס פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:מחממים את שמן הזית במחבת על האש.צורבים קלות את הכבדים.מוציאים מהאש ומקררים.מניחים את כל החומרים בתוך קערה ומערבבים.מפזרים מעל מעט מלח ופלפל גס.מתחם "לוקא" (Luca), קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095, [email protected] , www.luca.co.il

חומרים:
½ ק"ג כבד בקר חתוך לקוביות
פרוסות פילה מ- 3 תפוזים או קוביות תפוז ללא קליפה
100 גרם זיתים מזן מנזלינו ללא הגלעין
100 גרם פיטריות פורטובלו חתוכות לרצועות
3 כפות צ'ילי מתוק חריף
גרדה מלימון אחד
¼ כוס שמן זית
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית במחבת על האש.
צורבים קלות את הכבדים.
מוציאים מהאש ומקררים.
מניחים את כל החומרים בתוך קערה ומערבבים.
מפזרים מעל מעט מלח ופלפל גס.

מתחם "לוקא" (Luca), קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095, [email protected] , www.luca.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר