סביצ'ה סלמון בסלט גוואקמולי וקוסקוס

מצרכים:שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"1/2 כפית כורכום2 אבוקדו, קצוץ גס1/2 בצל סגול, קצוץ דקצרור כוסברה, קצוצהלימון1 כף שמן זית איכותימלח ופלפל2 עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות1 פלפל אדום (גמבה), קצוץ100 גרם פילה סלמון טרי, נקי מעור ומעצמות, חתוך לפרוסות1 צ'ילי, קצוץ (למי שאוהב)אופן ההכנה:מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.מוסיפים לו את הכורכום.מכינים סלט מהאבוקדו, הבצל, הכוסברה, הלימון, ושמן הזית, המלח והפלפל.קולפים וקוצצים את העגבניות והפלפל.מכיוון שהסלמון נא (לא מבושל או מטוגן), רצוי לשמור אותו במקרר עד להגשה.הגשה:ניתן לסדר בפורמה עגולה (צילינדר) את הקוסקוס, מעליו את העגבניות והגמבה, מעל את סלט האבוקדו, ומעל להניח את פרוסות הדג. מעל הכל אפשר לפזר צ'ילי.

מצרכים:
שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1/2 כפית כורכום
2 אבוקדו, קצוץ גס
1/2 בצל סגול, קצוץ דק
צרור כוסברה, קצוצה
לימון
1 כף שמן זית איכותי
מלח ופלפל
2 עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות
1 פלפל אדום (גמבה), קצוץ
100 גרם פילה סלמון טרי, נקי מעור ומעצמות, חתוך לפרוסות
1 צ'ילי, קצוץ (למי שאוהב)

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
מוסיפים לו את הכורכום.
מכינים סלט מהאבוקדו, הבצל, הכוסברה, הלימון, ושמן הזית, המלח והפלפל.
קולפים וקוצצים את העגבניות והפלפל.
מכיוון שהסלמון נא (לא מבושל או מטוגן), רצוי לשמור אותו במקרר עד להגשה.

הגשה:
ניתן לסדר בפורמה עגולה (צילינדר) את הקוסקוס, מעליו את העגבניות והגמבה, מעל את סלט האבוקדו, ומעל להניח את פרוסות הדג.
מעל הכל אפשר לפזר צ'ילי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר