גלילות חציל קלוי בגריל עם תערובת גבינות מותכת על סלט קוסקוס מלא

מצרכים:שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"2-3 חצילים גדולים פרוסים לאורך25 גרם גבינת פיקורינו רומנו מגוררת.25 גרם גבינת קצוטה מגוררת25 גרם גבינת מוצרלה מגוררת25 גרם גבינה כחולה מגוררתצרור פטרוזיליה קצוצה1 כף שמן זית איכותימיץ מ-1/2 לימוןמלח פלפלאופן ההכנה:מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.מוסיפים לו את הפטרוזיליה, שמן הזית ומיץ הלימון, ומתבלים.על פרוסות החציל בוזקים מלח בנדיבות ומניחים במסננת לשעה עד שעתיים, עד שכל הנוזל המר של החציל יוצא ממנו. לאחר מכן שוטפים טוב תחת מים זורמים ומייבשים במסננת.קולים את החציל בגריל (או במחבת כבדה עם חריצים). לאחר הקלייה מקררים ושמים בצד.מכינים תערובת מ-4 סוגי הגבינות (ניתן לשנות את סוגי הגבינה לפי טעם אישי).מכניסים את התערובת לכל אחת מגלילות החציל ומכניסים לתבנית.לפני ההגשה מחממים את התנור ל-200 מעלות ומכניסים את גלילות החציל להשחמה.מניחים את גלילות החציל על סלט הקוסקוס ומגישים.

מצרכים:
שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
2-3 חצילים גדולים פרוסים לאורך
25 גרם גבינת פיקורינו רומנו מגוררת.
25 גרם גבינת קצוטה מגוררת
25 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
25 גרם גבינה כחולה מגוררת
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן זית איכותי
מיץ מ-1/2 לימון
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
מוסיפים לו את הפטרוזיליה, שמן הזית ומיץ הלימון, ומתבלים.
על פרוסות החציל בוזקים מלח בנדיבות ומניחים במסננת לשעה עד שעתיים, עד שכל הנוזל המר של החציל יוצא ממנו.
לאחר מכן שוטפים טוב תחת מים זורמים ומייבשים במסננת.
קולים את החציל בגריל (או במחבת כבדה עם חריצים).
לאחר הקלייה מקררים ושמים בצד.
מכינים תערובת מ-4 סוגי הגבינות (ניתן לשנות את סוגי הגבינה לפי טעם אישי).
מכניסים את התערובת לכל אחת מגלילות החציל ומכניסים לתבנית.
לפני ההגשה מחממים את התנור ל-200 מעלות ומכניסים את גלילות החציל להשחמה.
מניחים את גלילות החציל על סלט הקוסקוס ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר