פנקוטה עם תפוז דם בשילוב יוגורט muller froop

פנקוטה עם תפוז דם בשילוב יוגורט muller froop , פירורי אוראו וגנאש, בליווי קציפת תפוז ודובדבני אמרנהחומרים לפנקוטה:50 גרם מיץ תפוז דם30 גרם muller froop בטעם לימון10 ג׳ סוכרגרירת תפוזפירורי ביסקויט אוראואופן ההכנה:מביאים לרתיחה את כל הנוזלים.מורידים מהאש ומוסיפים את הג׳לטין.מערבבים ומסננים לכוסות.שמים לכשעה במקרר.חומרים לגנאש:שוקולד ושמנת באותה כמות:100 ג' שוקולד מריר100 מ"ל שמנת מתוקהכפית קוניאקאופן ההכנה:מבשלים יחד על אש קטנה עד לאיחוד החומריםהרכבת המנה: לתוך הפנקוטה מוסיפים יוגורט muller froop וג׳ל לימון, את הגנאש, ומעל דובדבני אמרנה וטוויל.מתוך פרויקט קולינרי מיוחד של muller בשיתוף המאסטר שף קונדיטור מיקי שמו, יואב בר שף מסעדת מאראבו , ויוסי שיטרית שף מסעדת קיטצ'ן מרקט

פנקוטה עם תפוז דם בשילוב יוגורט muller froop , פירורי אוראו וגנאש, בליווי קציפת תפוז ודובדבני אמרנה

חומרים לפנקוטה:
50 גרם מיץ תפוז דם
30 גרם muller froop בטעם לימון
10 ג׳ סוכר
גרירת תפוז
פירורי ביסקויט אוראו

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את כל הנוזלים.
מורידים מהאש ומוסיפים את הג׳לטין.
מערבבים ומסננים לכוסות.
שמים לכשעה במקרר.

חומרים לגנאש:
שוקולד ושמנת באותה כמות:
100 ג' שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
כפית קוניאק

אופן ההכנה:
מבשלים יחד על אש קטנה עד לאיחוד החומרים

הרכבת המנה:
לתוך הפנקוטה מוסיפים יוגורט muller froop וג׳ל לימון, את הגנאש, ומעל דובדבני אמרנה וטוויל.

מתוך פרויקט קולינרי מיוחד של muller בשיתוף המאסטר שף קונדיטור מיקי שמו, יואב בר שף מסעדת מאראבו , ויוסי שיטרית שף מסעדת קיטצ'ן מרקט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר