פנקוטה עם תפוז דם בשילוב יוגורט muller froop , פירורי אוראו וגנאש, בליווי קציפת תפוז ודובדבני אמרנה
חומרים לפנקוטה:
50 גרם מיץ תפוז דם
30 גרם muller froop בטעם לימון
10 ג׳ סוכר
גרירת תפוז
פירורי ביסקויט אוראו
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את כל הנוזלים.
מורידים מהאש ומוסיפים את הג׳לטין.
מערבבים ומסננים לכוסות.
שמים לכשעה במקרר.
חומרים לגנאש:
שוקולד ושמנת באותה כמות:
100 ג' שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
כפית קוניאק
אופן ההכנה:
מבשלים יחד על אש קטנה עד לאיחוד החומרים
הרכבת המנה:
לתוך הפנקוטה מוסיפים יוגורט muller froop וג׳ל לימון, את הגנאש, ומעל דובדבני אמרנה וטוויל.
מתוך פרויקט קולינרי מיוחד של muller בשיתוף המאסטר שף קונדיטור מיקי שמו, יואב בר שף מסעדת מאראבו , ויוסי שיטרית שף מסעדת קיטצ'ן מרקט