מצרכים:
6 משטחי לדר
1 גביע גבינה לבנה
120 גר' חליטת פירות של חוות דרך התבלינים (סיידר תפוחים, חליטת קיווי תפוחי, חליטת פומלה מלון)
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
חולטים את התערובת הנבחרת במים חמים למשך 5-8 דקות,
לאחר שהפירות מתרככים מסננים את המים.
מערבבים את הפירות עם גבינה לבנה לכדי תערובת אחידה.
משטחים את פרוסת הלדר (משמש מיובש), מניחים 1/2 כף מהתערובת ומגלגלים (ממש כמו לגלגל סושי).
מהדקים היטב ומכניסים למקפיא למשך 20 דקות.
טובלים סכין בכוס מים רותחים וחותכים את הלדר המגולגל לחתיכות ומגישים.
חוות דרך התבלינים, טל. 04-9533405, או בפייסבוק.