ריבועי תמרים ושיבולת שועל

חומרים:1 ורבע כוס קמח רגיל 3/4 כוס סוכר דמררה/סוכר חום1/2 כפית סודה לשתייה180 גר' חמאה100 גר' שיבולת שועל שלמה200 גר' ממרח תמרים 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק1/2 כפית קינמוןאופן ההכנה:בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, הסודה הסוכר ושיבולת השועל.מפעילים את המכשיר על מהירות מספר 4 (במיקסר קיצ'נאייד).מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שמתקבל בצק.ומנמיכים למהירות מספר 2.מערבבים בקערה קטנה את מחית התמרים עם האגוזים והקינמון.מוציאים את הבצק מהקערה ועוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים מהדקים מחצית מהבצק לתחתית (24X24) התבנית המרובעת המשומנת.משטחים את מחית התמרים המתובלת, מפזרים ומפוררים את שארית הבצק מעל.אופים בחום בינוני 180 מעלות 40 דקות.לקרר היטב ואז לחתוך לריבועים שווים.העוגיות נשמרות היטב במשך שבוע.

חומרים:
1 ורבע כוס קמח רגיל
3/4 כוס סוכר דמררה/סוכר חום
1/2 כפית סודה לשתייה
180 גר' חמאה
100 גר' שיבולת שועל שלמה
200 גר' ממרח תמרים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, הסודה הסוכר ושיבולת השועל.
מפעילים את המכשיר על מהירות מספר 4 (במיקסר קיצ'נאייד).
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שמתקבל בצק.ומנמיכים למהירות מספר 2.
מערבבים בקערה קטנה את מחית התמרים עם האגוזים והקינמון.
מוציאים את הבצק מהקערה ועוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים
מהדקים מחצית מהבצק לתחתית (24X24) התבנית המרובעת המשומנת.
משטחים את מחית התמרים המתובלת, מפזרים ומפוררים את שארית הבצק מעל.
אופים בחום בינוני 180 מעלות 40 דקות.
לקרר היטב ואז לחתוך לריבועים שווים.
העוגיות נשמרות היטב במשך שבוע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר