שייק תפוזים ופירות יער עם קרם עוגיות אוראו ושוקולד גרוס

מצרכים (ל- 6 מנות קינוח):2 כוסות מיץ תפוזים סחוטי טבעי "פרימור" 250 גרם תערובת פירות יער עם חמוציות (1 כוס מלאה) 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל) 2 חבילות סוכר וניל (50 גרם כל אחת) 6 עוגיות אוראו 20 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה: מכניסים את פירות היער והחמוציות יחד עם כוסות מיץ התפוזים לבלנדר ומפעילים 3-4 פולסים בודדים בלבד. אנו מעונינים לקבל מרקם גס ולא חלק. יוצקים את שייק לכוסות הגשה ומכניסים למקפיא עד בסמוך להגשה (שעתיים לפחות). מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר וניל לקבלת קצפת אחידה. לאחר שהקצפת יציבה, שוברים את עוגיות האוראו (אפשר עם פטיש שניצלים) ללא הקרם – עד לקבלת פירורים אחידים ככל האפשר. בקערה אחרת מגרדים שוקולד מריר בעזרת פומפיה לקבלת פירורים. מעבירים את הפירורים של השוקולד והעוגיות לקערת הקצפת.בתנועות קיפול מאחדים את הפירורים עם הקצפת. לפני ההגשה, מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנטר מתאים. מוציאים את כוסות ההגשה, יוצקים את הקצפת מעל ומגישים. צילומים וסטיילינג: מאירקוקבוק

מצרכים (ל- 6 מנות קינוח):
2 כוסות מיץ תפוזים סחוטי טבעי "פרימור"
250 גרם תערובת פירות יער עם חמוציות (1 כוס מלאה)
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל)
2 חבילות סוכר וניל (50 גרם כל אחת)
6 עוגיות אוראו
20 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מכניסים את פירות היער והחמוציות יחד עם כוסות מיץ התפוזים לבלנדר ומפעילים 3-4 פולסים בודדים בלבד.
 אנו מעונינים לקבל מרקם גס ולא חלק.
יוצקים את שייק לכוסות הגשה ומכניסים למקפיא עד בסמוך להגשה (שעתיים לפחות). מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר וניל לקבלת קצפת אחידה.
לאחר שהקצפת יציבה, שוברים את עוגיות האוראו (אפשר עם פטיש שניצלים) ללא הקרם – עד לקבלת פירורים אחידים ככל האפשר.
בקערה אחרת מגרדים שוקולד מריר בעזרת פומפיה לקבלת פירורים.
מעבירים את הפירורים של השוקולד והעוגיות לקערת הקצפת.
בתנועות קיפול מאחדים את הפירורים עם הקצפת.
לפני ההגשה, מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנטר מתאים.
מוציאים את כוסות ההגשה, יוצקים את הקצפת מעל ומגישים.

צילומים וסטיילינג: מאירקוקבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר