חומרים ל-750 מ"ל גלידה:
2 פחיות חלב קוקוס או קרם קוקוס
1-1/2 פחית חלב מרוכז
1/2 כוס שבבי קוקוס קלוי (לא חובה)
אפשר לתבל:
1 כף פינקולדה (או ליקר קוקוס אחר)
או 1 כפית מי ורדים
ו/או 1/2 כפית הל טחון
או תמצית משקית צ'אי מסאלה או כל תה אחר שאוהבים
אופן ההכנה:
מערבבים חלב או קרם הקוקוס עם חצי פחית חלב מרוכז בכלי מתכתי רחב.
טועמים ומוודאים שהתערובת מתוקה מאוד – הטעם "דוהה" לאחר ההקפאה.
מוסיפים תיבול לפי טעמכם.
מכניסם למקפיא למשך 3 שעות, ומדי חצי שעה מערבבים עד לקבלת מרקם של פתיתי קרח. בהמשך משתמשים בבלנדר ידני על מנת לקבל מרקם קרמי.
בערבוב האחרון מוסיפים פתיתי קוקוס קלוי (אם רוצים), ומערבבים קלות בלי לשבור אותם.
המלצה:
ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים, פיסטוקים.
צילום: דן פרץ