מוס סטרטצ'לה משוקולד לבן עם שבבי קקאו

מצרכים ל- 8-10 מנות:100 גרם לינדט אקסלנס לבן וניל, קצוץ100 גרם לינדט אקסלנס קקאו, קצוץ3 כפות תמצית רום מקורמיק2 כוסות שמנת מתוקה4 ביצים טריותאופן ההכנה:ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) ומוסיפים את הרום.מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים מעט מים חמים אם התערובת נדבקת לסיר.בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומכניסים למקרר.בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים.מוסיפים את השוקולד הלבן לתוך הקערה עם החלבונים ומערבבים הכול ביחד. לאחר מכן מוסיפים את השמנת ואת השוקולד 85% קקאו הקצוץ.מעבירים את התערובת לקערה או כוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד.מכניסים למקרר ל- 6 שעות או למשך לילה שלם.לינדט אקסלנס להשיג ברשתות השיווק

מצרכים ל- 8-10 מנות:
100 גרם לינדט אקסלנס לבן וניל, קצוץ
100 גרם לינדט אקסלנס %85 קקאו, קצוץ
3 כפות תמצית רום מקורמיק
2 כוסות שמנת מתוקה
4 ביצים טריות

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) ומוסיפים את הרום.
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים מעט מים חמים אם התערובת נדבקת לסיר.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומכניסים למקרר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים.
מוסיפים את השוקולד הלבן לתוך הקערה עם החלבונים ומערבבים הכול ביחד.
לאחר מכן מוסיפים את השמנת ואת השוקולד 85% קקאו הקצוץ.
מעבירים את התערובת לקערה או כוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד.
מכניסים למקרר ל- 6 שעות או למשך לילה שלם.

לינדט אקסלנס להשיג ברשתות השיווק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר