שלגוני קיץ מרעננים עם חליטות פירות טבעיות

שלגוני יוגורט חליטת פירות מצרכים ל-4 שלגוני מיני:יוגורט יופלה במתיקות מעודנת 6 כפות חליטת פירות של חוות דרך התבלינים מהטעם האהוב עליכם (המומלצים- חליטת וניל, חליטת קוקוס מלון, חליטת קוקוס קרמל, חליטת רימונים)אופן ההכנה:להשרות את החליטות פירות במים רותחים, להמתין 10 דקות ולסנן.להכניס לבלנדר את הפירות החלוטים והיוגורט.לטחון למחית חלקה.לחלק לכוסיות קטנות.לכסות בנייר אלומיניום.לתקוע מקל ולהקפיא.שלגוני היביסקוס מרעננים מצרכים:3-5 כפות היביסקוס מיובש של חוות דרך התבליניםכוס וחצי מים רותחים 2 כפות דבשחצי כוס דובדבנים טריים אופן ההכנה:לחלוט את ההיביסקוס כחמש דקות במים רותחים, לסנן את החתיכות (במידה ואוהבים ניתן להשאיר את החתיכות אחרי שהתרככו).להוסיף דבש ולערבב.לחלק את התערובות לכוסיות קטנות.לכסות בנייר כסף ולתקוע מקל..שלגוני צ'אי הודי ונקטר אפרסקים מצרכיםכוס וחצי צ'אי הודי מוכן של חוות דרך התבלינים.כף דבש 1/2 1 כוס נקטר אפרסק כוס משמש טרי חתוך לקוביות אופן ההכנה:מבשלים את הצ'אי. יש להוסיף 2 כפות תערובת לחצי כוס מים רותחים וחצי כוס חלב לבשל כמה דקות, לסנן, להמתיק ולהגיש.מוסיפים את שאר המוצרים ומערבבים היטב.מכניסים לכוסיות קטנות. מכניסים מקל ומקפיאיםחוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית, 04-9533405צילום אלוניס

שלגוני יוגורט חליטת פירות
מצרכים ל-4 שלגוני מיני:

יוגורט יופלה במתיקות מעודנת
6 כפות חליטת פירות של חוות דרך התבלינים מהטעם האהוב עליכם (המומלצים- חליטת וניל, חליטת קוקוס מלון, חליטת קוקוס קרמל, חליטת רימונים)

אופן ההכנה:
להשרות את החליטות פירות במים רותחים, להמתין 10 דקות ולסנן.
להכניס לבלנדר את הפירות החלוטים והיוגורט.
לטחון למחית חלקה.
לחלק לכוסיות קטנות.
לכסות בנייר אלומיניום.
לתקוע מקל ולהקפיא.

שלגוני היביסקוס מרעננים
מצרכים:

3-5 כפות היביסקוס מיובש של חוות דרך התבלינים
כוס וחצי מים רותחים
2 כפות דבש
חצי כוס דובדבנים טריים

אופן ההכנה:
לחלוט את ההיביסקוס כחמש דקות במים רותחים, לסנן את החתיכות (במידה ואוהבים ניתן להשאיר את החתיכות אחרי שהתרככו).
להוסיף דבש ולערבב.
לחלק את התערובות לכוסיות קטנות.
לכסות בנייר כסף ולתקוע מקל..

שלגוני צ'אי הודי ונקטר אפרסקים
מצרכים

כוס וחצי צ'אי הודי מוכן של חוות דרך התבלינים.
כף דבש
1/2 1 כוס נקטר אפרסק
כוס משמש טרי חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
מבשלים את הצ'אי. יש להוסיף 2 כפות תערובת לחצי כוס מים רותחים וחצי כוס חלב לבשל כמה דקות, לסנן, להמתיק ולהגיש.
מוסיפים את שאר המוצרים ומערבבים היטב.
מכניסים לכוסיות קטנות. מכניסים מקל ומקפיאים

חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית, 04-9533405

צילום אלוניס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר