גלידת בננה ופיסטוק

חומרים:1 כוס פיסטוקחצי אבוקדו טרי או קפוא4-5 בננות קפואות1 כפית תמצית וניל טבעי6-8 תמרים (רצוי מג'הול)1/2 כפית הל טחון1/2 כוס פיסטוק טחון1/2 כוס קרח (אופציה) אופן ההכנה:להכניס לבלנדר את כוס הפיסטוק ולטחון מספר שניות עד לקבלת אבקה ולהעביר לקערההכניסו את כל שאר החומרים לבלנדר (חוץ מהפיסטוק) וטחנו חזק עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.הוסיפו את הכל לפיסטוקים, ערבבו היטב ואכלו מיד.ציונה מלמן – שפית מוסמכת אוכל בריא – מנחה מגוון סדנאות בישול בריא ואורח חיים בריא, 074-7030879

חומרים:
1 כוס פיסטוק
חצי אבוקדו טרי או קפוא
4-5 בננות קפואות
1 כפית תמצית וניל טבעי
6-8 תמרים (רצוי מג'הול)
1/2 כפית הל טחון
1/2 כוס פיסטוק טחון
1/2 כוס קרח (אופציה)

אופן ההכנה:

להכניס לבלנדר את כוס הפיסטוק ולטחון מספר שניות עד לקבלת אבקה ולהעביר לקערה
הכניסו את כל שאר החומרים לבלנדר (חוץ מהפיסטוק) וטחנו חזק עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
הוסיפו את הכל לפיסטוקים, ערבבו היטב ואכלו מיד.

ציונה מלמן – שפית מוסמכת אוכל בריא – מנחה מגוון סדנאות בישול בריא ואורח חיים בריא, 074-7030879

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר