חומרים:
1 כוס פיסטוק
חצי אבוקדו טרי או קפוא
4-5 בננות קפואות
1 כפית תמצית וניל טבעי
6-8 תמרים (רצוי מג'הול)
1/2 כפית הל טחון
1/2 כוס פיסטוק טחון
1/2 כוס קרח (אופציה)
אופן ההכנה:
להכניס לבלנדר את כוס הפיסטוק ולטחון מספר שניות עד לקבלת אבקה ולהעביר לקערה
הכניסו את כל שאר החומרים לבלנדר (חוץ מהפיסטוק) וטחנו חזק עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
הוסיפו את הכל לפיסטוקים, ערבבו היטב ואכלו מיד.
ציונה מלמן – שפית מוסמכת אוכל בריא – מנחה מגוון סדנאות בישול בריא ואורח חיים בריא, 074-7030879