גלידת בננות, שוקולד ואגוזים

בננות בשלות שהוקפאו הן הבסיס המושלם לגלידה ביתית טריה ובריאה.חומרים ל-3 מנות:3-4 בננות בשלות, פרוסות וקפואות1/4 כוס משקה אגוזי לוז של אלפרו50 גרם שוקולד מריר איכותי1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים גסאופן ההכנה:מניחים את הבננות הקפואות במעבד מזון. מוסיפים את משקה האגוזים והשוקולד ומעבדים עד לקבלת "גלידה" סמיכה וחלקה.מוסיפים את האגוזים הקצוצים, מערבבים בעזרת כף ומגישים מיד.   צילום אורי שביט

בננות בשלות שהוקפאו הן הבסיס המושלם לגלידה ביתית טריה ובריאה.

חומרים ל-3 מנות:
3-4 בננות בשלות, פרוסות וקפואות
1/4 כוס משקה אגוזי לוז של אלפרו
50 גרם שוקולד מריר איכותי
1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים גס

אופן ההכנה:
מניחים את הבננות הקפואות במעבד מזון.
מוסיפים את משקה האגוזים והשוקולד ומעבדים עד לקבלת "גלידה" סמיכה וחלקה.
מוסיפים את האגוזים הקצוצים, מערבבים בעזרת כף ומגישים מיד.

 

צילום אורי שביט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר