קינוח אגסים ביין

מרכיבים:2 כוסות יין (אפשר משאריות בקבוקים. ניתן לבשל גם עם 2 סוגי יין- לבן ואדום)2 כוסות מים1/2 כוס סוכרמקל קינמוןמקל וניל8 אגסים שלמים וקלופים (חתוכים בחלקם התחתון ומרוקנים ע"י כפית פריזיין) אופן ההכנה:מביאים לרתיחה את היין, המים, הסוכר, הקינמון והוניל.מכניסים את האגסים. מבשלים כ-15 דקות נוספות לאחר רתיחה.מקררים. הגשה:ניתן להגיש עם רוטב שוקולד וקצפת, לצד אגס שלם שמורכב משני חצאים בצבעים שונים.

מרכיבים:
2 כוסות יין (אפשר משאריות בקבוקים. ניתן לבשל גם עם 2 סוגי יין- לבן ואדום)
2 כוסות מים
1/2 כוס סוכר
מקל קינמון
מקל וניל
8 אגסים שלמים וקלופים (חתוכים בחלקם התחתון ומרוקנים ע"י כפית פריזיין)

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את היין, המים, הסוכר, הקינמון והוניל.
מכניסים את האגסים.
מבשלים כ-15 דקות נוספות לאחר רתיחה.
מקררים.

הגשה:
ניתן להגיש עם רוטב שוקולד וקצפת, לצד אגס שלם שמורכב משני חצאים בצבעים שונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר