מרכיבים:
2 כוסות יין (אפשר משאריות בקבוקים. ניתן לבשל גם עם 2 סוגי יין- לבן ואדום)
2 כוסות מים
1/2 כוס סוכר
מקל קינמון
מקל וניל
8 אגסים שלמים וקלופים (חתוכים בחלקם התחתון ומרוקנים ע"י כפית פריזיין)
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את היין, המים, הסוכר, הקינמון והוניל.
מכניסים את האגסים.
מבשלים כ-15 דקות נוספות לאחר רתיחה.
מקררים.
הגשה:
ניתן להגיש עם רוטב שוקולד וקצפת, לצד אגס שלם שמורכב משני חצאים בצבעים שונים.