צנצנות מוס שוקולד הרשי בשכבות

חומרים ל-6 מנות:לשכבה הראשונה:6 כפות סירופ שוקולד הרשילמוס השוקולד:2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה3 כפות אבקת סוכר1/4 כוס סירופ שוקולד הרשי4 כפות פירורי עוגיות שוקולד100 גרם שוקולד מריר מגוררלציפוי:1/4 מיכל (60 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה100 גרם שוקולד מריר2 כפות סירופ שוקולד הרשי לעיטור: פירות יער או שבבי שוקולדאופן ההכנה:מתחילים בהכנת המוס: מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את סירופ השוקולד של הרשי ופירורי העוגיות ומקפלים בעדינות עד לקבלת מוס אחיד. מעבירים את המוס לשקית זילוף.   ממשיכים בהרכבת המנה: יוצקים לכל צנצנת כף סירופ שוקולד הרשי.מזלפים את מוס השוקולד ומעבירים למקפיא למשך כשעה.מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו או בשיטת בן מארי שמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומערבבים לקבלת קרם חלק. מוסיפים את סירופ השוקולד של הרשי.מערבבים לקרם אחיד ומצננים. יוצקים מעל המוס שבצנצנות.מעטרים בפירות יער או בשבבי שוקולד ומגישים. (ניתן לשמור במקרר עד יומיים או במקפיא כשבוע).   צילום בועז לביא

חומרים ל-6 מנות:
לשכבה הראשונה:

6 כפות סירופ שוקולד הרשי
למוס השוקולד:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות אבקת סוכר
1/4 כוס סירופ שוקולד הרשי
4 כפות פירורי עוגיות שוקולד
100 גרם שוקולד מריר מגורר

לציפוי:
1/4 מיכל (60 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות סירופ שוקולד הרשי

לעיטור:
פירות יער או שבבי שוקולד

אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת המוס:

מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה.
מוסיפים את סירופ השוקולד של הרשי ופירורי העוגיות ומקפלים בעדינות עד לקבלת מוס אחיד.
מעבירים את המוס לשקית זילוף.

 

ממשיכים בהרכבת המנה:
יוצקים לכל צנצנת כף סירופ שוקולד הרשי.
מזלפים את מוס השוקולד ומעבירים למקפיא למשך כשעה.

מכינים את הציפוי:
ממיסים במיקרו או בשיטת בן מארי שמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומערבבים לקבלת קרם חלק.
מוסיפים את סירופ השוקולד של הרשי.
מערבבים לקרם אחיד ומצננים. יוצקים מעל המוס שבצנצנות.
מעטרים בפירות יער או בשבבי שוקולד ומגישים.
(ניתן לשמור במקרר עד יומיים או במקפיא כשבוע).

 

צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר