קינוח שכבות קראמבל ובננות

לכלי הגשה בנפח 200 סמ"קמרכיבים:100 גר' בננה פרוסה 20 גר' רוטב טופי20 גר' רוטב שוקולד "גנאש" 60 גר' קרמבל בצק גלידה, רצוי וניל הכנת קראמבל קלאסי מרכיבים: 200 גר' קמח 100 גר' חמאה רכה100 גר' סוכר אופן הכנת הקרמבל:מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומערבבים קלות. מאחדים בזריזות, אין ללוש את הבצק אלא רק לגבש אותו. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור. לאחר שעה, מגרדים בפומפייה גסה את בצק הקראמבל על תבנית עם נייר אפיה. אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות או עד הזהבה. מקררים ומאחסנים בכלי סגור. אופן הכנת המנה: יש ליצור שכבות של בצק קראמבל, גאנש שוקולד וטופי ובננות, בכלי הגשה – רצוי שקוף, שניתן להכניס לתנור.רצוי לחזור על השכבות פעמים. את השכבות מכסים בפירורי קראמבל. מכניסים לחימום של 15 שניות במיקרוגל.לאחר מכן מחממים בתנור גריל עוד 2 דקות עד להזהבת הפירורים. מגישים עם כדור גלידה מעל.צילום קונספטיק

לכלי הגשה בנפח 200 סמ"ק

מרכיבים:
100 גר' בננה פרוסה
20 גר' רוטב טופי
20 גר' רוטב שוקולד "גנאש"
60 גר' קרמבל בצק
גלידה, רצוי וניל

הכנת קראמבל קלאסי
מרכיבים:
200 גר' קמח
100 גר' חמאה רכה
100 גר' סוכר

אופן הכנת הקרמבל:
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומערבבים קלות.
מאחדים בזריזות, אין ללוש את הבצק אלא רק לגבש אותו.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור.
לאחר שעה, מגרדים בפומפייה גסה את בצק הקראמבל על תבנית עם נייר אפיה.
אופים ב-170 מעלות במשך 20 דקות או עד הזהבה.
מקררים ומאחסנים בכלי סגור.

אופן הכנת המנה:
יש ליצור שכבות של בצק קראמבל, גאנש שוקולד וטופי ובננות, בכלי הגשה – רצוי שקוף, שניתן להכניס לתנור.
רצוי לחזור על השכבות פעמים.
את השכבות מכסים בפירורי קראמבל.
מכניסים לחימום של 15 שניות במיקרוגל.
לאחר מכן מחממים בתנור גריל עוד 2 דקות עד להזהבת הפירורים. מגישים עם כדור גלידה מעל.

צילום קונספטיק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר