קרפצ'יו סברס

רכיבים:3 סברס מקולפים  3 כדורי לבנה בלאדי1 גבעול נענעזילוף שמן זית זילוף רכז רימונים15 גרם שקדים פרוסיםאופן ההכנה:פורסים את הסברסים לעיגולים בעובי של חצי ס"מ.מסדרים את פרוסות הסברס על צלחת. מסירים את עלי הנענע מהגבעולים. את העלים קוצצים גס ומפזרים מעל פרוסות הסברס. מניחים 3 כדורי לבנה על הצלחת, מזלפים שמן זית ורכז רימון.מקשטים בשקדים פרוסים.צילום דניאל לילה

רכיבים:
3 סברס מקולפים  
3 כדורי לבנה בלאדי
1 גבעול נענע
זילוף שמן זית
זילוף רכז רימונים
15 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:
פורסים את הסברסים לעיגולים בעובי של חצי ס"מ.
מסדרים את פרוסות הסברס על צלחת.
מסירים את עלי הנענע מהגבעולים.
את העלים קוצצים גס ומפזרים מעל פרוסות הסברס.
מניחים 3 כדורי לבנה על הצלחת, מזלפים שמן זית ורכז רימון.
מקשטים בשקדים פרוסים.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר