קרם ברולה עם שוקולד לבן

מתכון עבור 6 קעריות או קונכיות אפיה אישיות (120 מ"ל)מצרכים:5 חלמוניםחצי כוס סוכר (65 גרם)קמצוץ מלח2 כוסות שמנת מתוקה (475 מ"ל)1 חבילה שוקולד לבן לינדט קצוץ (100 גרם)בערך כפית סוכר לבןאופן ההכנה:מחממים את התנור ל- 150 מעלות.מקציפים את החלמונים עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום.מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה.יוצקים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ.מערבבים עד יצירת מרקם חלק.מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קצפת החלמונים.יוצקים את התערובת ל- 6 תבניות אישיות.ממקמים אותן על תבנית אפיה מלאה עד האמצע במים רותחים, ליצירת תנור אדים.אופים במשך 30-35 דקות.מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר. מקרמלים את הסוכר לפני ההגשה.

מתכון עבור 6 קעריות או קונכיות אפיה אישיות (120 מ"ל)

מצרכים:
5 חלמונים
חצי כוס סוכר (65 גרם)
קמצוץ מלח
2 כוסות שמנת מתוקה (475 מ"ל)
1 חבילה שוקולד לבן לינדט קצוץ (100 גרם)
בערך כפית סוכר לבן

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 150 מעלות.
מקציפים את החלמונים עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום.
מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה.
יוצקים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ.
מערבבים עד יצירת מרקם חלק.
מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קצפת החלמונים.
יוצקים את התערובת ל- 6 תבניות אישיות.
ממקמים אותן על תבנית אפיה מלאה עד האמצע במים רותחים, ליצירת תנור אדים.
אופים במשך 30-35 דקות.
מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר.
מקרמלים את הסוכר לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר