אגסי בוסק חלוד בשלולית שוקולד וקצפת

מתכון דיאבטי, חומרים ל-2 מנות:2 אגסי אנג'ו קלופים מבושלים קצרות 6 כפות ממתיק מלאכותי "כמו סוכר"מים50 גרם שוקולד מריר ללא סוכרמיכל שמנת מתוקה30 גר' בוטנים מטוגנים מלוחים קצוצים גסאופן ההכנה:מבשלים את האגסים במים ממותקים בתחליף סוכר למשך כ-10 דקות.מרתיחים במיקרו מחצית מיכל השמנת, וממיסים בו שוקולד ללא סוכר לקבלת גנאש.מקציפים את יתרת השמנת עם מעט תחליף סוכר.מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה. יוצקים עליהם את הגנאש החם ומקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים.

מתכון דיאבטי, חומרים ל-2 מנות:
2 אגסי אנג'ו קלופים מבושלים קצרות
6 כפות ממתיק מלאכותי "כמו סוכר"
מים
50 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
מיכל שמנת מתוקה
30 גר' בוטנים מטוגנים מלוחים קצוצים גס

אופן ההכנה:

מבשלים את האגסים במים ממותקים בתחליף סוכר למשך כ-10 דקות.
מרתיחים במיקרו מחצית מיכל השמנת, וממיסים בו שוקולד ללא סוכר לקבלת גנאש.
מקציפים את יתרת השמנת עם מעט תחליף סוכר.
מניחים את האגסים המבושלים על צלחת הגשה. יוצקים עליהם את הגנאש החם ומקשטים בקצפת ובוטנים מלוחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר