חומרים ל- 4 סועדים:
750 מ"ל שמנת מתוקה
80 גרם סוכר
מקל וניל
11 חלמון ביצה
60 גרם סוכר
2 בננות חתוכות לקוביות או לפרוסות
אופן ההכנה:
להרתיח את השמנת, 80 גרם סוכר, והתוכן של מקל הווניל.
את החלמונים לערבב עם 60 גרם סוכר.
לעשות השוואת טמפרטורה בין החלמונים לשמנת, ולחבר יחד.
להניח בכוסות, ואת הכוסות להניח בתבנית עם מים שיכסו כשליש מגובה הכוסות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 30 דקות.
הגשה:
לקרר, לסדר פרוסות הבננות מעל כל כוס, לפזר סוכר דמררה, לשלהב עם ברנר ולהגיש.