מוס פארסניפ

מצרכים:4 יחידות פארסניפ קלופים וחתוכים לקוביות ½ ליטר מים 150 גרם סוכר למוס 100 גרם סוכר(נוספים) 125 גרם גבינת מסקרפונה 3 חלמונים 1 שמנת להקצפה 2 דפי ג'לטין או 10 גרם אבקת ג'לטין קקאו לקישוט אופן ההכנה:מחית:מבשלים את הפארסניפ במים ובסוכר עד לריכוך. מועכים ומעבירים דרך מסננת. מוס:מקציפים בקערה את החלמונים עם סוכר עד להלבנתם. מוסיפים 125 גרם ממחית הפארסניפ, וגבינת מסקרפונה ומערבבים עד לקבלת מחית הומוגנית. מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת הפארסניפ. מכניסים דפי ג'לטין למים קרים. במקביל לוקחים מעט מהתערובת לסיר קטן ומחממים תוך כדי ערבוב מתמיד. עם התחממות התערובת סוחטים את דפי הג'לטין ומכניסים לסיר. בוחשים היטב לתערובת אחידה ומערבבים עם המוס. אפשר למזוג את התערובת לצלחות אישיות או להגיש בקערת פירקס גדולה. לפני ההגשה מפזרים קקאו. אם רוצים מנה פרווה, שמים 250 גרם ממחית הפארסניפ במקום גבינה, וכן שמנת פרווה.

מצרכים:
4 יחידות פארסניפ קלופים וחתוכים לקוביות
½ ליטר מים
150 גרם סוכר
למוס
100 גרם סוכר(נוספים)
125 גרם גבינת מסקרפונה
3 חלמונים
1 שמנת להקצפה
2 דפי ג'לטין או 10 גרם אבקת ג'לטין
קקאו לקישוט

אופן ההכנה:
מחית:
מבשלים את הפארסניפ במים ובסוכר עד לריכוך. מועכים ומעבירים דרך מסננת.

מוס:
מקציפים בקערה את החלמונים עם סוכר עד להלבנתם. מוסיפים 125 גרם ממחית הפארסניפ, וגבינת מסקרפונה ומערבבים עד לקבלת מחית הומוגנית. מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת הפארסניפ. מכניסים דפי ג'לטין למים קרים. במקביל לוקחים מעט מהתערובת לסיר קטן ומחממים תוך כדי ערבוב מתמיד. עם התחממות התערובת סוחטים את דפי הג'לטין ומכניסים לסיר. בוחשים היטב לתערובת אחידה ומערבבים עם המוס.
אפשר למזוג את התערובת לצלחות אישיות או להגיש בקערת פירקס גדולה. לפני ההגשה מפזרים קקאו.
אם רוצים מנה פרווה, שמים 250 גרם ממחית הפארסניפ במקום גבינה, וכן שמנת פרווה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר