מרק קוקוס קר עם אדזוקי טפיוקה ומלון

מצרכים למרקחצי ליטר חלב קוקוסחצי ליטר חלב 150 גרם סוכר לבן לבשל הכל יחד עד רתיחה לכבות אש לקרר ואז להכניס למקרר לכמה שעות מצרכים לאדזוקיחצי כוס אדזוקי שהושרו במים קרים לשלוש שעות מים 3 כפות סוכר דקלים או סוכר דמררה (במידה ואין)לבשל את האדזוקי בהרבה מים עם הסוכר עד שרך אך לא מדי לסנן לשטוף ולקרר במקררמצרכים לטפיוקהרבע כוס כדורי טפיוקה מים להרתיח בסיר גדול הרבה מים להוסיף את הטפיוקה לערבב לבשל כ 0 דקות עד שהטפיוקה נהיית שקופה לסנן ולשטוף הייטב להניח בכלי ולקרר להניח בכוס יפה (אפשר ומומלץ לקרר את הכוס במקפיא ל שעה לפני ההגשה)להניח כף אדזוקי וכף טפיוקה לשפוך חצי גובה "מרק קוקוס" להניח קוביות מלון צונן ולהגיש

מצרכים למרק
חצי ליטר חלב קוקוס
חצי ליטר חלב
150 גרם סוכר לבן

לבשל הכל יחד עד רתיחה לכבות אש לקרר ואז להכניס למקרר לכמה שעות

מצרכים לאדזוקי
חצי כוס אדזוקי שהושרו במים קרים לשלוש שעות
מים
3 כפות סוכר דקלים או סוכר דמררה (במידה ואין)
לבשל את האדזוקי בהרבה מים עם הסוכר
עד שרך אך לא מדי
לסנן לשטוף ולקרר במקרר

מצרכים לטפיוקה
רבע כוס כדורי טפיוקה
מים

להרתיח בסיר גדול הרבה מים להוסיף את הטפיוקה לערבב לבשל כ 0 דקות עד שהטפיוקה נהיית שקופה לסנן ולשטוף הייטב
להניח בכלי ולקרר

להניח בכוס יפה (אפשר ומומלץ לקרר את הכוס במקפיא ל שעה לפני ההגשה)

להניח כף אדזוקי וכף טפיוקה לשפוך חצי גובה "מרק קוקוס" להניח קוביות מלון צונן ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר