מלבי זעפרן

חומרים ל- 10 מנות:75 גרם קורנפלור1 מקל וניל250 מ"ל מים פושרים1 ליטר חלבכפית מי ורדים או פריחת הדרים150 גרם סוכר5-8 חוטי זעפרןאופן ההכנה:משרים את הזעפרן במים פושרים כ-10 דקות. ממיסים את הקורנפלור ומוסיפים את מקל הוניל חתוך לחצי לאורכו. מוסיפים את החלב, מי הורדים והסוכר, ובוחשים עד להסמכה. מסננים. מגישים בכוסות נמוכות, ומקשטים בעלה נענע.

חומרים ל- 10 מנות:
75 גרם קורנפלור
1 מקל וניל
250 מ"ל מים פושרים
1 ליטר חלב
כפית מי ורדים או פריחת הדרים
150 גרם סוכר
5-8 חוטי זעפרן

אופן ההכנה:
משרים את הזעפרן במים פושרים כ-10 דקות.
ממיסים את הקורנפלור ומוסיפים את מקל הוניל חתוך לחצי לאורכו.
מוסיפים את החלב, מי הורדים והסוכר, ובוחשים עד להסמכה. מסננים.
מגישים בכוסות נמוכות, ומקשטים בעלה נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר